prefabrik - An Overview

Wiki Article

Bina kurulumu öncesinde alınması gereken yapı ruhsatı gibi tüm yasal işlemlerin izinlerinin alınması

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-four senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Dört mevsim kullanıma uygundur. Yazın aşısı ısınma kışın ise ısınmama sorunları yaşanmaz.

Karmod prefabrik ev modellerini, modern tesislerinde standartlara uygun şekilde inşa eder, bu da daha yüksek bir kalite kontrole ve daha az inşaat hatasına yol açar. Bu sayede Karmod kalitesiyle üretilen hayalinizdeki prefabrik eve kavuşmuş olursunuz.

Sevkiyatın tamamlandığı gün belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak için hazır olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi hemen kurmaya başlar.

Triplex villa modeli de prefabrik yapı sisteminde sunulan lüks konut modelleri arasında yer almaktadır. Fashionable mimari tarzların yanı sıra geleneksel mimarinin eskimeyen klasikleri prefabrik villa modellerine kolayca yansıtılabilmektedir.

Edirne’nin ekonomisi ağırlıklı olarak tarıma dayanır. edirne prefabrik ev modelleri Şehir nüfusun % seventy five’e yakını tarım, avcılık ve ormancılık, balıkçılıkla uğraşır.

Konut olarak kullanabileceğiniz prefabrik evleri şu alanlarda ve amaçlarla da tercih edebilirsiniz:

Duvar ve çatı sistemiyle tekirdağ prefabrik ev modelleri iyi izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

Dubleks prefabrik ev kırklareli prefabrik ev modelleri fiyatları genellikle tek katlı prefabrik evlere kıyasla daha yüksektir, ancak hala geleneksel yapılara göre daha uygun fiyatlıdırlar.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Prefabrik evler, fabrika ortamında önceden üretilen parçaların inşaat alanında hızlı ve kolay bir şekilde monte edilmesiyle oluşturulur. Bu yapılar, geleneksel inşaat tekniklerine kıyasla daha çanakkale prefabrik ev modelleri hızlı tamamlanır ve maliyet açısından daha etkilidir.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım prefabrik kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Report this wiki page